Je social media op de rit in 12 weken

Samen aan de slag om jouw bedrijf goed neer te zetten op social media en een blijvende routine te creëren die klanten oplevert.

In 12 weken volledig up and running op social media.

Al 1100+ ondernemers geholpen met social media

Je weet dat je meer met social media zou moeten doen, maar hoe?

Je bent zelfstandig ondernemer en runt je bedrijf vol passie. Je bent goed in wat je doet, maar social media, daar heb je geen kaas van gegeten. Je weet heus wel dat je daarmee gratis potentiële klanten kunt bereiken, maar hoe doet iedereen dat toch?

Misschien wil je net beginnen op social media, maar weet je gewoon niet op welke knopjes je überhaupt moet drukken om een account aan te maken of iets te plaatsen. Of misschien doe je al je best om af en toe leuke dingen te posten, maar zie je maar amper resultaat. Je snapt eigenlijk niet helemaal waar je mee bezig bent, daarom doe je maar wat en laten we eerlijk zijn dat is zonde van je tijd!

Om social media goed in te kunnen zetten moet je weten hoe het werkt en op welke knopjes je moet drukken, maar je moet ook een duidelijk strategisch plan hebben dat aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Een plan waardoor je dagelijks nieuwe mensen kunt bereiken en deze mensen uiteindelijk om kunt zetten in loyale klanten. In dit coaching traject gaan we samen aan de slag om dit plan neer te zetten voor jouw bedrijf. Ik help je met het opzetten van op en top accounts, het vullen van je contentplanning en ik check alles wat je doet zodat je zeker weet dat je de juiste stappen zet. Na afloop van dit traject hoef je alleen nog maar door te gaan met wat je al doet en kun je dus vol zelfvertrouwen je producten en/of diensten verkopen via social media.

Ik raad het iedere ondernemer aan!

Voordat ik dit traject van Julia begon, wist ik wel hoe social media werkte, maar had ik geen duidelijk “plan” of strategie. Ik deelde met name een beetje dezelfde soort content en kreeg daardoor geen nieuwe volgers. Inmiddels wissel ik de verschillende soorten content meer af, heb ik met alles wat ik plaats een duidelijk doel en heb ik meer volgers.

De cursus is overzichtelijk, helpt je een duidelijke strategie te vormen en je daar ook op een gemakkelijke manier aan te houden. Julia helpt je tijdens de coachingssessies bij vragen en denkt met je mee door tips en tricks te delen die jouw persoonlijk / jouw bedrijf verder kunnen helpen. Ik heb het ervaren als een hele fijne en leerzame cursus. Ik denk dat zowel beginners als mensen die al meer bekend zijn met social media, er heel veel aan kunnen hebben. Ik raad het iedere ondernemer aan!

image-1-675x1024

Rebecca Welvaadt

Mama's momentje

Julia heeft me zoveel meer bijgebracht dan enkel de technische kant van social media.

Voor instagram en andere social media kanalen was ik op zoek naar kennis. Zo kwam ik terecht bij Julia. Naast haar online cursus heeft ze mij middels persoonlijke coaching zoveel meer bijgebracht dan enkel de technische kant van de social media.

Ik had nooit gedacht om zo uitgebreid een marketingplan te maken om vervolgens daar inspiratie uit te halen voor mijn posts. Julia houdt je goed bij de les en gaat gestructureerd te werk. Ze is erg prettig in de omgang en geeft je op de goede manier feedback. Haar kennis kan ze goed overdragen en wat mij betreft alleen maar lof voor Julia en Digitelling.

1657722217202

Leonie Vleeming

Vleeming support

Zo ziet dit 12 weken traject eruit

Voordat we beginnen
Week 0
Kennismaking

We kijken samen of er een klik is en of dit traject geschikt is voor jou. Is het een go? Dan geef ik je direct je eerste huiswerk mee en plannen we de eerste sessies in.

De eerste stap
Week 1
Uitwerken marketing fundament

Voordat we starten met de coaching krijg je van mij een aantal opdrachten om je doelgroep en verhaal duidelijk op papier te zetten.

Ready, set, GO!
Week 2
Strategiesessie - 2 uur

We bespreken en finetunen je marketing fundament en gaan dit vertalen naar een concreet plan voor je social media inzet.

Let's get to work
Week 2 - 12
Aan de slag!

Elke sessie sluiten we af met het bepalen van een aantal concrete to dos. Hier ga jij vervolgens zelf mee aan de slag. Je moet er rekening mee houden dat je ongeveer 4 uur per week hiermee bezig bent.

We doen het samen
Week 4, 6, 8, 10, 12
Coaching sessies - 1 uur

Om de week spreken we elkaar in een sessie van 60 min. Hierin bespreken we elke keer een ander onderwerp om je social media inzet zo stap voor stap verder uit te breiden.

Tussendoor
En ook na het traject
Cursus: social media voor ondernemers

Bij dit traject krijg je ook toegang tot alle lessen van de cursus social media voor ondernemers. Tijdens de sessie zal ik verwijzen naar video's uit deze cursus voor extra uitleg en de technische aanpak van dingen (meekijken op m'n scherm). Zo kunnen we de tijd in de sessie volledige benutten voor strategie en jouw persoonlijke situatie.

Helpdesk
Week 1 - 12
Vragen stellen & feedback

Heb jij tussen de sessies door vragen? Dan kun je me makkelijk bereiken via mail of WhatsApp. Ook geef ik je feedback op alle posts die je maakt en acties die je onderneemt op social media. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je iets verkeerd doet.

Ga zo door
Week 13 - 20 en nog lang daarna...
Keep going!

Na de 12 weken ben je helemaal up and running en hoef je dus alleen nog maar verder te gaan met wat je al doet.

Nog een keertje
Week 21
Terugkom sessie

Twee maanden na het afronden van het traject spreken we elkaar nogmaals 60 min. We kijken hoe het tot nu toe is gegaan en maken aanpassingen waar nodig. 

Dit krijg je allemaal

  • Strategiesessie van 2 uur
  • 5x 60 min coaching call – om de week
  • Terugkomsessie – na 2 maanden
  • Ondersteuning via mail en WhatsApp
  • Feedback op al je gemaakte content

+ onbeperkt toegang tot de cursus Social Media voor Ondernemers

€1299,- excl. btw

(of 3x €437,- excl. btw)

Wat anderen zeggen over mij

Samen kunnen sparren in de eenzaamheid van een eenmanszaak is enorm waardevol!

Ik vond de en coaching enorm waardevol. Je eindigt met een duidelijke visie, plan van aanpak, strategie en alle hacks en tools om je social media naar de next level te brengen. De 1-op-1 coaching vond ik heel prettig, samen kunnen sparren in de eenzaamheid van een eenmanszaak op een ander vakgebied dan je eigen is gewoon enorm waardevol. Echt een toevoeging. Raad ik dit traject van de cursus incl. 1-op-1 coaching aan? Zeker weten!!

qj2a3918jpg

Stap voor stap het hele process door

Ik kreeg van m’n werkgever de vraag of ik de social media op wilde pakken. Ik was zelf wel gewend op social media, maar nog niet helemaal thuis in hoe ik dit het beste aan kon pakken voor een bedrijf en daarom heb ik Julia ingeschakeld. Ik wilde niet alleen m’n skill verbeteren met een cursus, maar vond het ook belangrijk dat er iemand van buiten het bedrijf mee keek die echt verstand heeft van social media. Zo hoor je een andere mening en krijg je nieuwe inzichten.

Het traject heeft me heel veel inzichten gegeven en geleerd hoe ik te werk moet gaan. Ik vond de 1-op-1 gesprekken een hele waardevolle toevoeging op de cursus social media voor ondernemers en ik heb hier veel van geleerd. Julia is heel rustig, vrolijk en enthousiast als coach en neemt je echt stap voor stap mee in het hele proces. Ik zou zowel de cursus als de 1-op-1 coaching zeker aanraden als je echt gericht aan de slag wilt met social media.

fleet_control_nederland_bv_logo

Veelgestelde vragen

Je moet erop rekenen dat je tijdens het traject van 12 weken, naast de coaching sessies ongeveer 4 uur per week bezig bent met het uitwerken van de to dos en oefenen met de dingen die je leert. 

Ik focus mij voornamelijk op het inzetten van Instagram, Facebook en LinkedIn, aangezien dit voor de meeste ondernemers in Nederland de interessantste kanalen zijn. Dit zijn ook de kanalen waar de cursus Social media voor ondernemers over gaat. Maar wil jij hiernaast bijvoorbeeld ook aan de slag met TikTok of Pinterest dan kunnen we dat in dit persoonlijke coaching zeker meepakken.

Jazeker! Ik help je graag met je eerste stappen op social media. Het begin kan soms eng zijn en ik hoor vaak van ondernemers dat ze niet weten waar ze moeten beginnen en bang zijn om iets fout te doen. Daarvoor is deze coaching juist extra waardevol. Ik neem je vanaf het begin aan de hand mee en we bouwen je social media inzet stapje voor stapje uit. Ook geef ik je feedback op alles wat je plaatst zodat je zeker weet dat je niks ‘fout’ doet.

Het mooie aan dit traject is dat je ook toegang krijgt tot alle lessen van de cursus social media voor ondernemers. Hiervoor heb ik heel veel video’s opgenomen waarin ik je mee laat kijken op m’n scherm en precies laat zien hoe ik bepaalde dingen doe, de techniek als het ware. In de sessies zal ik hier naar verwijzen, zodat we onze tijd samen optimaal kunnen benutten voor de inhoud en punten waar jij tegenaan loopt.

Waarschijnlijk ben je nog niet tevreden met je eigen skills en/of het resultaat, anders was je hier niet geweest. Social media is veel meer dan regelmatig iets leuks plaatsen. Ik help je in dit traject graag om echt een strategie op te bouwen en meer succes te gaan behalen voor je bedrijf. Het mooie aan 1-op-1 coaching is dat ik de sessie makkelijk aan kan passen op jouw niveau en we het precies kunnen hebben over de dingen waar jij nog in kunt groeien.

Dit traject duurt 12 weken + een terugkom sessie na 2 maanden, maar je houdt onbeperkt toegang tot de cursus social media voor ondernemers. Zo kun je ook na het traject nog eens makkelijk bekijken ‘hoe iets ook alweer zat’. Ook kunnen we, als je dat prettig vind, alle coaching sessies opnemen zodat je hier ook nog eens naar terug kunt kijken.

De precieze resultaten (zoals groei in volgers en verkopen) hangen natuurlijk van heel veel dingen af. Bijvoorbeeld je doelgroep, het aanbod, het gekozen social media kanaal of kanalen en waar je nu al staat op social media, zullen hier veel invloed op hebben. Daarnaast hangt het natuurlijk ook vooral af van jouw eigen inzet. Ik geef je in elke sessie duidelijke to dos en help je de goede kant op, maar uiteindelijk moet jij het wel zelf doen. Al zal ik je indien nodig echt wel een schop onder je kont geven.

Ik kan je dus niet zeggen dat je 1000 volgers erbij zult krijgen of 100 nieuwe klanten zult werven. Wat ik je wel kan beloven is dat je na dit traject een mooi online visitekaartje hebt staan voor je bedrijf. Dat betekent dat je profiel/pagina er tip top uitziet, met al een paar mooie berichten die jouw ideale klant aantrekken. Ook zorgen we er samen voor dat je nog voldoende berichten in de pijplijn hebt staan om ook na het traject makkelijk actief te blijven. Door de juiste content te plaatsen en een aantal handige trucjes toe te passen zul je tijdens het traject ook echt al wel flink gaan groeien in het aantal volgers en je leert precies hoe je deze volgers direct of op termijn (afhankelijk van je startpunt) om kunt gaan zetten in betalende klanten. Ook heb je na deze 12 weken een duidelijke werkwijze en fijne routine om je social media na het traject efficiënt bij te blijven houden.

Ik ben ervan overtuigd dat jij als ondernemer de allerbeste persoon bent om je bedrijf te vertegenwoordigen op social media. Niemand kent jouw bedrijf, vakgebied en potentiële klanten zo goed als jij. En vaak ben jij als ondernemer ook nog eens het unique selling point van je business. Mensen komen bij jou omdat ze je vertrouwen, je visie delen en/of met jou willen willen werken. Dus wie kan er nou beter jouw bedrijf vertegenwoordigen dan jij zelf?

Daarnaast is het grote nadeel van uitbesteden natuurlijk dat je compleet afhankelijk bent van iemand anders, die je structureel moet blijven betalen. Door het zelf te leren ben je goedkoper uit en blijf je een stuk flexibeler. Social media is echt geen rocket science en met de juiste kennis en tools kan iedereen dit goed inzetten.

Je kunt altijd later nog besluiten om delen van het proces uit te besteden, maar ook dan is het super waardevol als je weet waar je het over hebt en weet welke onderdelen je beter zelf kunt blijven doen om jouw unieke verhaal als ondernemer te blijven vertellen.

Mijn tijd is natuurlijk niet eindeloos en ik vind het erg belangrijk om al m’n coachees voldoende persoonlijk aandacht te kunnen geven, daarom heb ik maar een beperkt aantal plekjes voor 1-op-1 klanten. Op dit moment heb ik nog 2 plekjes vrij om een nieuw traject op te starten. Dus heb je interesse? Plan hieronder dan snel een kennismaking in en als we het beide zien zitten kunnen we vrijwel direct van start.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar julia@digitelling.nl of klik rechtsonder op het WhatsApp icoontje om me gelijk een appje te sturen, dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk!

Plan een kennismaking!

Voordat we een coaching traject starten hebben we altijd eerst een vrijblijvende kennismaking.
Hierin kunnen we samen kijken of ik de juiste persoon ben om je te helpen. 
Je kunt de kennismaking hieronder direct inplannen. Zie je de kalender niet? Klik dan hier.

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?