Van geen idee waar te beginnen naar concrete to-dos

In een 1-op-1 strategiesessie maken we in 2 uur samen een plan voor jouw online marketing

Van aanrommelen naar een plan wat werkt

Yess! Je hebt van jouw passie een bedrijf gemaakt. Je bent super trots op wat je aanbied, maar om eerlijk te zijn vallen de verkopen nog een beetje tegen. Je wilt meer!

Je weet dat er nog veel meer manieren zijn waarop je je bedrijf online zou kunnen promoten. Keer op keer neem je jezelf voor om er nu echt mee aan de slag te gaan. Maar om eerlijk te zijn zit je elke keer een beetje als een kip zonder kop achter je laptop. Je doet maar wat. Eigenlijk heb je geen idee waar je moet beginnen en welke online marketing kanalen geschikt zijn voor jouw bedrijf.

Hoe heerlijk zou het zijn als je gewoon een duidelijk plan had waarmee je aan de slag kon? En dat je precies weet welke stappen je moet zetten om echt online klanten binnen te gaan halen?

In een 1-op-1 strategiesessie gaan wij samen aan de slag met het opzetten van zo’n plan. Ik help je bij het bepalen van je doelgroep, unieke verhaal en branding en we gaan samen kijken wat jij online moet gaan doen om meer klanten aan te trekken.

Wil jij...

Social media scan

1-op-1 strategiesessie

In een 1-op-1 strategiesessie gaan wij samen aan de slag en help ik jou naar een duidelijk online marketingplan. In een online-sessie van 2 uur (via videobellen) help ik je bij het bepalen van je doelgroep, unieke verhaal en branding en geef ik je persoonlijk advies over welke online marketingkanalen je het beste in kunt zetten. We stellen samen een effectief plan op en maken concrete to dos, zodat jij na de sessie precies weet waar je mee aan de slag moet.

Strategiesessie van 2 uur: €279,- excl. btw

Plan een matchcall!

Voordat we samen aan de slag gaan met jouw strategie vind ik het belangrijk om te weten of we een klik hebben. Laat hier je gegevens achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een korte kennismaking te plannen. 

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?