Herken jij dit?

Meld je dan snel aan voor deze masterclass!

online cursus: maak je online marketingplan

Instagram voor ondernemers

Instagram is een fantastisch platform om gratis, of met een klein budget, duizenden potentiële klanten te bereiken. Maar als je nog nooit eerder iets (zakelijks) met Instagram hebt gedaan, snap ik dat het flink overweldigend kan zijn.

De afgelopen jaren heb ik, dankzij mijn cursussen en 1-op-1 coaching, al honderden ondernemers mogen helpen met het succesvol inzetten van social media voor hun bedrijf. Veel van hen waren aan het begin een complete leek op het gebied van social media en vonden het stiekem doodeng om te starten.

Inmiddels weten deze ondernemers precies wat ze dagelijks moeten doen om structureel klanten binnen te halen. Hierdoor hebben ze hun passie kunnen omzetten in een succesvol bedrijf, of hun winstgevende bedrijf een extra boost kunnen geven. Dat wil jij toch ook?

Deze vragen worden o.a. behandeld?

  • Hoe zet ik m’n account op de juiste manier op?
  • Wat moet er op m’n profiel staan, zodat het een mooi visitekaartje is voor m’n bedrijf?
  • Wat voor foto’s/video’s/teksten/etc. moet ik plaatsen op Instagram?
  • Hoe kom ik aan volgers?
  • Wat moet ik doen om ook echt producten en/of diensten te verkopen?

Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan!

Online cursus: social media

Praktische informatie

  • Datum & tijd: kies bij je aanmelding de datum en tijd die je het beste uitkomt.
  • Prijs: gratis!
  • Voor wie: ondernemers die (vrijwel) geen ervaring hebben met Instagram en graag willen leren hoe ze hiermee hun bedrijf een boost kunnen geven.
  • Hoe: na aanmelding ontvang je een link waarmee je de masterclass online kunt volgen, lekker achter je eigen computer.

Hi! Ik ben Julia

Ik ben Julia, oprichtster van DigiTelling. Ik help ondernemers om van hun passie een succesvol bedrijf te maken, door ze de tools en kennis te geven om hun producten en/of diensten online te promoten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij als ondernemer de beste persoon bent om jouw bedrijf online te vertegenwoordigen.

Ik vind ondernemen het mooiste wat er is. Ik heb dan ook niet voor niks naast m’n master online marketing ook een master ondernemerschap gedaan. Ondernemen geeft mij de kans om m’n leven in te delen op een manier waar ik gelukkig van wordt. Het geeft me de vrijheid om m’n eigen dagen in te delen, te werken waar ik maar wil en bovenal om m’n eigen dromen en ideeën te verwezenlijken. Ik geloof erin dat iedereen vanuit een passie een bedrijf kan opzetten en daarom vind ik het fantastisch om ondernemers te leren hoe ze dankzij social media meer klanten kunnen binnenhalen.

Ik kan niet wachten om je op weg te helpen met Instagram. Meld je snel aan en dan zien we elkaar bij de masterclass!

Gratis naamsbekendheid opbouwen? Meld je dan snel aan!

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?