Social media voor ondernemers e-cursus

Bouw een succesvolle social media strategie voor jouw bedrijf!

Social media voor ondernemers e-cursus

Je bent zelfstandig ondernemer en runt je bedrijf vol passie. Je bent goed in wat je doet, maar social media, dat kan nog wel wat beter. Je weet dat het belangrijk is om je bedrijf goed online neer te zetten en je ziet hoe andere ondernemers profiteren van social media. Dat wil je ook, maar hoe?

Je wilt beginnen met social media, maar hebt geen idee hoe je het aan moet pakken. Of misschien doe je al je best om regelmatig leuke dingen te posten, maar zie je nog maar amper resultaat. Je bent het zat om maar wat te doen en wilt niet langer aanrommelen. Dan is het tijd om serieus aan de slag te gaan en te zorgen voor een duidelijke social media strategie voor jouw bedrijf. En dat is precies waarmee ik je help in de social media voor ondernemers e-cursus.

In de social media voor ondernemers e-cursus leer je op je eigen tempo alles wat je moet weten als ondernemer op social media. Van het opzetten van het beste profiel en het bedenken en maken van de juiste content voor jouw doelgroep, tot het inspelen op algoritmes en het aantrekken van nieuwe volgers. Maar in deze cursus krijg je niet alleen een hoop nieuwe kennis. Je gaat namelijk ook gelijk aan de slag! Met verschillende praktische opdrachten bouw je een social media strategie specifiek voor jouw bedrijf. Zo heb je na de cursus een duidelijke werkwijze en weet je precies wat je moet doen om van social media te gaan profiteren.

Herken je dit?

Je wil graag actief worden op social media, maar hebt geen idee waar je moet beginnen en vind het stiekem een beetje eng. Of je zit al op social media en probeert regelmatig iets te posten, maar je doet eigenlijk maar wat en de likes, reacties en klanten blijven uit.

Dan heb je twee opties:

Social media voor ondernemers e-cursus

Wil jij...

 • …je comfortabel voelen op Facebook, Instagram en/of LinkedIn?
 • …de juiste dingen posten voor jouw bedrijf?
 • …meer mensen bereiken met jouw producten en/of diensten en constant nieuwe volgers aantrekken?
 • …gratis betalende klanten binnenhalen?
 • …een mooi online visitekaartje hebben voor jouw bedrijf?
 • …social media efficiënt managen zodat je er geen dagtaak aan hebt?

Dan is de social media voor ondernemers e-cursus iets voor jou!

Reacties van cursisten:

“De cursus helpt mij meer structuur aan te brengen in mijn social media posts en zorgt voor nieuwe creatieve ideeën!”

Review - social media voor ondernemers e-cursus
Review - social media voor ondernemers e-cursus
Review - social media voor ondernemers e-cursus

“Is marketing voor jou vreemde kost? Julia neemt je in de cursus mee vanaf het begin. Het enige wat je nodig hebt is passie voor jouw vak, de intentie om via social media klanten te werven, tijd en een computer.”

Hoe zit de social media voor ondernemers e-cursus in elkaar?

De e-cursus bestaat uit 12 modules die je zelfstandig online kunt volgen. In de online leeromgeving vind je bij elke module een aantal videolessen. Hierin leg ik alles uitgebreid uit, geef ik je handige tips en bespreek ik verschillende voorbeelden. Waar nodig laat ik je meekijken op m’n computer- of telefoonscherm, zodat je precies weet waar je alles kunt vinden en hoe ik te werk ga.

Bij alle lessen horen ook een aantal opdrachten in het digitaal invulbare werkboek. Hierin pas je de geleerde kennis gelijk toe op jouw bedrijf. Hiermee vorm je gaandeweg jouw social media strategie. Ik neem je aan de hand mee en zorg ervoor dat je echt aan de slag gaat!

Na aanschaf kun je gelijk inloggen bij de online leeromgeving. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Je volgt de cursus zelfstandig, zo kun je je eigen tempo bepalen en aan de slag op de momenten dat het jou uitkomt. Wil je liever persoonlijke begeleiding? Dat kan met het e-cursus + coaching traject. Plan hiervoor vrijblijvend een kennismaking in.

Social media voor ondernemers e-cursus

Eenmalige investering

€ 349,-

Excl. btw
 • Leer alle ins en outs over social media.
 • Specifiek gericht op zelfstandig ondernemers.
 • Ga gelijk concreet aan de slag.
 • Vorm een duidelijke strategie specifiek voor jouw bedrijf, waar je jaren mee vooruit kunt.

Half juni komt er een nieuwe versie van deze cursus. De prijs gaat dan omhoog naar €499,-.
Koop je nu dan krijg je voor de huidige prijs GRATIS toegang tot deze volledig vernieuwde cursus.

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je meer dan 50 uitlegvideo’s, handige tips en vele voorbeelden verdeeld over 12 modules. De video’s maken het leren super makkelijk en door de vele tips en voorbeelden weet je gelijk hoe je zelf aan de slag kunt. 

Digitaal werkboek

Het werkboek bestaat uit 28 opdrachten, die je digitaal kunt invullen. In deze opdrachten pas je alle geleerde kennis gelijk toe op jouw bedrijf en bouw je stap voor stap jouw social media strategie.

Social media content kalender 2023

Dit Excel template maakt het heel eenvoudig en overzichtelijk om jouw social media posts efficiënt en strategisch in te plannen. Het inplannen van content bespaart een hoop tijd en zorgt voor betere resultaten. In de cursus leer je precies hoe je deze content kalender gebruikt.

Cheatsheets & checklists

Een aantal A4’tjes waar alle belangrijkste info & tips nog een keertje overzichtelijk op een rijtje staan. Zo hoef je later niet terug te zoeken in de lessen, maar heb je de belangrijkste punten altijd bij de hand.

Social media growth tracker

In dit Excel template hou je jouw groei in volgers, bereik en interactie super overzichtelijk bij. Zo weet je zeker of je op de goede weg zit naar social media succes!

Social media voor ondernemers e-cursus inhoud

Social media is een fantastische manier om jouw bedrijf op de (digitale) kaart te zetten. Je kunt gratis een hoop potentiële klanten bereiken en echt een band opbouwen met deze mensen. Door social media op de juiste manier in te zetten en de juiste content te maken kun je vertrouwen opbouwen met je volgers en ze over de streep trekken om een aankoop te doen. Hiervoor heb je een goede strategie nodig die past bij jouw bedrijf.

Enkel dingen plaatsen over jouw producten of diensten is niet genoeg. Je moet echt een verhaal vertellen en dingen plaatsen die interessant en waardevol voor mensen zijn. Waarom zou iemand je anders gaan volgen? Daarnaast zijn er bepaalde tactieken die je kunt toepassen om je account onder de aandacht te brengen bij veel, maar vooral ook de juiste, mensen. Zo kun je snel groeien en een waardevolle community opbouwen.

Jij bent als ondernemer het belangrijkste onderdeel van jouw bedrijf. Daarom ben jij ook de beste persoon om jouw bedrijf te vertegenwoordigen op social media. Ik geef je de tools en kennis om jouw social media zelf efficiënt en doelgericht te managen.

Social media voor ondernemers e-cursus

Wat je leert in de 12 modules

Blok 1: Doelgroep en branding

Module 1: Doelgroep

Met een duidelijk beeld van jouw ideale klant weet je wat en hoe je moet gaan posten. Stap 1 naar succes is het schetsen van een gedetailleerd klantprofiel.

Module 2: Jouw verhaal

Met een authentiek en waardevol verhaal kun je jezelf onderscheiden en mensen aan je binden. Dit is de rode draad van jouw social media content.

Module 3: Branding

Professioneel overkomen op een manier die goed bij jouw bedrijf past, een tone-of-voice en visuele branding strategie gaan je daarbij helpen.

Module 4: Social media kanalen

Na deze les weet je precies op welk social media kanaal jij het beste actief kunt zijn en hoe je jouw profiel of pagina er tip top uit laat zien.

Blok 2: Content

Module 5: Content strategie

Met ons framework van thema’s, doelen, categorieën en formats bouw je jouw content strategie. Dan weet je wat je moet posten zodat elke post ook echt iets bijdraagt.

Module 6: Content bedenken

Je leert waar je inspiratie voor nieuwe content vandaan kunt halen zodat je nooit meer zonder ideeën komt te zitten.

Module 7: Content maken

In deze les kijken we naar hoe je jouw ideeën omzet in goeie posts. Je leert hoe je goede teksten schrijft en zorgt voor sterk beeldmateriaal.

Module 8: Content plannen

De sleutel naar efficiënt social media management. Je leert werken met de social media content kalender, waarmee je jouw strategie in de praktijk brengt.

Blok 3: Groeien en optimaliseren

Module 9: Statistieken

Meten is weten. Je leert social media data analyseren om jouw social media strategie te kunnen blijven optimaliseren.

Module 10: Engagement

Hoe zorg je ervoor dat je meer interactie krijgt met je volgers en je handig inspeelt op de social media algoritmes? Dat leer je in deze les.

Module 11: Extra content opties

In deze les leer je alle features van Facebook, Instagram en LinkedIn, zoals stories en reels, effectief in te zetten.  

Module 12: Groei

Met je content wil je natuurlijk zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken. Je leert hoe je hard kunt groeien met een paar simpele to dos.

Voordat ik de social media voor ondernemers e-cursus had gedaan wist ik wel hoe social media werkte, maar had ik geen duidelijk "plan" of strategie. Ik deelde met name een beetje dezelfde soort content en kreeg daardoor geen nieuwe volgers. Inmiddels wissel ik de verschillende soorten content meer af, heb ik met alles wat ik plaats een duidelijk doel en heb ik meer volgers. 

Rebecca

Mama's Momentje

Social media voor ondernemers e-cursus

Deze cursus is voor jou als jij...

 • Zelfstandig ondernemer bent en je jouw producten en/of diensten met meer mensen wilt delen.

 • Snapt hoe belangrijk social media is en wilt profiteren van gratis online marketing.

 • Pas net begint op social media, of al actief bent zonder duidelijk plan.

 • Niet (meer) zomaar wat wilt posten, maar ervoor wilt zorgen dat elke post echt een functie heeft een bijdraagt aan je doelen.

 • Het zat bent om veel tijd kwijt te zijn aan social media zonder resultaat.
Social media voor ondernemers e-cursus

Investering

€ 349,-

Excl. btw
Wat je krijgt:
 • 12 online modules, met 50+ videolessen en heel veel tips, uitleg en voorbeelden
 • Digitaal werkboek, om stap voor stap jouw social media strategie te bouwen
 • Social media content kalender 2022, waarin je jouw content overzichtelijk inplant
 • 4 cheatsheets, zodat je de belangrijkste info altijd bij de hand hebt
 • Social media growth tracker, om jouw groei overzichtelijk bij te houden
Na aankoop krijg je gelijk toegang tot de gehele cursus en alle materialen!

Half juni komt er een nieuwe versie van deze cursus. De prijs gaat dan omhoog naar €499,-.
Koop je nu dan krijg je voor de huidige prijs GRATIS toegang tot deze volledig vernieuwde cursus.

Oud-cursisten beoordelen de cursus gemiddeld met een 9!

Ik vond de ondernemers e-cursus zeer informatief en laagdrempelig. Makkelijk te volgen en erg handig dat je de lessen kunt doen wanneer het jou het beste uit komt. Ook erg fijn, dat de inlogcodes geldig blijven want ik heb vaak van die “hoe was het ook alweer” momenten en log dan weer even in voor naslagwerk. Julia geeft een heldere uitleg, is behulpzaam en de video’s zijn erg waardevol.
 
Ik heb een goed inzicht gekregen in waar mijn bedrijf nog tekortschoot en wat de verbeterpunten voor mijn posts zijn. Ik heb diverse tips direct kunnen toepassen en het resultaat is een overzichtelijk account die meer in balans oogt en nieuwe volgers heeft opgeleverd. Tevens heb ik meer inspiratie gekregen, waardoor ik veel actiever op Social Media ben en betere content plaats.

Janine

Sjieq design

Ik heb mij voor de cursus aangemeld omdat ik hoopte antwoorden te krijgen op mijn vragen: hoe ik effectieve en doelgerichte content kan creëren en op welke manier ik dit kan meten. Deze vraag is ruimschoots door Julia beantwoord. Behalve dat, kan ik dankzij de praktische templates meteen de vernieuwde manier van content creëren toepassen. De praktische templates zijn gestructureerd, bieden overzicht, rust en als ze zijn ingevuld, een voldaan gevoel. Alles staat heel overzichtelijk en duidelijk bij elkaar.
 
Ik kan iedereen de cursus aanraden. Ongeacht in welke fase van bekwaamheid je je bevindt op het gebied van social media, ongeacht welk kanaal (Insta, FB en LinkedIn komen allemaal specifiek aan bod). De cursus begint dicht bij jezelf: met veel stof die je aanzet tot nadenken. Ik raad je aan er echt de tijd voor te nemen. Sommige vragen moeten even landen en als je weloverwogen antwoord, heb je hier later in het proces alleen maar profijt van.
 
In deze cursus legt Julia de stof uit in duidelijke video’s, maar ook in geschreven tekst. Het werkboek is overzichtelijk en digitaal invulbaar. Een handig naslagwerk voor het uitrollen van je eigen social media strategie. De templates van de werkboeken kun je downloaden en meteen mee aan de slag. Ik plan nu een keer in de 2 weken een moment om content te schrijven en te fotograferen. Deze acties werk ik uit in de planner, daardoor houd ik het overzicht. Dit geeft zoveel rust, heerlijk!

Kristel

Kristel fotografie Thorn

De e-cursus is super leerrijk. Ik was echt een leek op het vlak van social media. Ik ben ondertussen begonnen aan de e-cursus en Julia geeft me tools om mijn skills te verbeteren. Ik zie nu hoe belangrijk social media is en steek nu veel meer in de social media accounts van mijn bedrijf. Ik keek er vroeger vaak tegenop maar ik krijg steeds positieve reacties van klanten wat maakt dat ik het zelfs leuk begin te vinden 😉
 
Ik zou de cursus zeker aanraden, het is leuk dat je hem op je eigen tempo kan volgen en dat je toegang blijft behouden. Je kan dus gerust alles nog eens herbekijken. Aanrader!

Rosanne

Osteo Eksel

Ik ben een startende ondernemer en liep in het begin tegen verschillende dingen aan. Structuur in mijn contentplanning vond ik altijd al lastig en ik dacht vaak: ''Wat moet ik gaan posten?'' Door de cursus begon ik stap voor stap te leren wat voor thema's ik op mijn Instagram pagina wil, welk doel mijn post heeft en hoe ik een goede tekst ervoor schrijf. Eerst maakte ik gewoon onvoorbereid een post die ik leuk vond en waarvan ik dacht dat mijn doelgroep het wel leuk vond. Nu plan ik een post in waar waarde inzit en waarvan ik weet dat mijn doelgroep hier iets aan heeft. Ik heb een paar vaste content ideeen die wekelijks terug komen wat mij zoveel meer structuur geeft!

De cursus is makkelijk te volgen want Julia heeft er altijd een voorbeeld bij gemaakt hoe zij het doet, daarna ga je zelf aan de slag in het werkboek waar genoeg ruimte is voor zoveel ideeen. Ik beveel deze cursus 100% aan ondernemers die nog zoekende zijn op de sociale platformen en meer structuur kunnen gebruiken. Als je radeloos bent wat je moet posten en je bent niet op de hoogte wat je allemaal kan op je social media kanalen, dan is dit echt iets voor jou! Er komt in het begin wat basis informatie die je waarschijnlijk wel weet als je al wat langer op Instagram bent, maar de reminder van hoe alles werkt is altijd handig. De cursus heeft mij echt geholpen met structuur brengen en meer leren over mijn doelgroep.

Joanne

Jovo design

Voordat ik de social media voor ondernemers e-cursus had gedaan wist ik wel hoe social media werkte, maar had ik geen duidelijk "plan" of strategie. Ik deelde met name een beetje dezelfde soort content en kreeg daardoor geen nieuwe volgers. Inmiddels wissel ik de verschillende soorten content meer af, heb ik met alles wat ik plaats een duidelijk doel en heb ik meer volgers. 
 
De cursus is overzichtelijk, helpt je een duidelijke strategie te vormen en je daar ook op een gemakkelijke manier aan te houden. Ik heb het ervaren als een hele fijne en leerzame cursus. Ik denk dat zowel beginners als mensen die al meer bekend zijn met social media, er heel veel aan kunnen hebben. Ik raad het iedere ondernemer aan! 

Rebecca

Mama's Momentje

Oud-cursisten beoordelen de cursus gemiddeld met een 9!

Ik heb mij voor de cursus aangemeld omdat ik hoopte antwoorden te krijgen op mijn vragen: hoe ik effectieve en doelgerichte content kan creëren en op welke manier ik dit kan meten. Deze vraag is ruimschoots door Julia beantwoord. Behalve dat, kan ik dankzij de praktische templates meteen de vernieuwde manier van content creëren toepassen. De praktische templates zijn gestructureerd, bieden overzicht, rust en als ze zijn ingevuld, een voldaan gevoel. Alles staat heel overzichtelijk en duidelijk bij elkaar.
 
Ik kan iedereen de cursus aanraden. Ongeacht in welke fase van bekwaamheid je je bevindt op het gebied van social media, ongeacht welk kanaal (Insta, FB en LinkedIn komen allemaal specifiek aan bod). De cursus begint dicht bij jezelf: met veel stof die je aanzet tot nadenken. Ik raad je aan er echt de tijd voor te nemen. Sommige vragen moeten even landen en als je weloverwogen antwoord, heb je hier later in het proces alleen maar profijt van.
 
In deze cursus legt Julia de stof uit in duidelijke video’s, maar ook in geschreven tekst. Het werkboek is overzichtelijk en digitaal invulbaar. Een handig naslagwerk voor het uitrollen van je eigen social media strategie. De templates van de werkboeken kun je downloaden en meteen mee aan de slag.
 
Ik plan nu een keer in de 2 weken een moment om content te schrijven en te fotograferen. Deze acties werk ik uit in de planner, daardoor houd ik het overzicht. Dit geeft zoveel rust, heerlijk!

Kristel

Kristel fotografie Thorn

Ik ben een startende ondernemer en liep in het begin tegen verschillende dingen aan. Structuur in mijn contentplanning vond ik altijd al lastig en ik dacht vaak: ''Wat moet ik gaan posten?'' Door de cursus begon ik stap voor stap te leren wat voor thema's ik op mijn Instagram pagina wil, welk doel mijn post heeft en hoe ik een goede tekst ervoor schrijf. Eerst maakte ik gewoon onvoorbereid een post die ik leuk vond en waarvan ik dacht dat mijn doelgroep het wel leuk vond. Nu plan ik een post in waar waarde inzit en waarvan ik weet dat mijn doelgroep hier iets aan heeft. Ik heb een paar vaste content ideeen die wekelijks terug komen wat mij zoveel meer structuur geeft!

De cursus is makkelijk te volgen want Julia heeft er altijd een voorbeeld bij gemaakt hoe zij het doet, daarna ga je zelf aan de slag in het werkboek waar genoeg ruimte is voor zoveel ideeen. Ik beveel deze cursus 100% aan ondernemers die nog zoekende zijn op de sociale platformen en meer structuur kunnen gebruiken. Als je radeloos bent wat je moet posten en je bent niet op de hoogte wat je allemaal kan op je social media kanalen, dan is dit echt iets voor jou! Er komt in het begin wat basis informatie die je waarschijnlijk wel weet als je al wat langer op Instagram bent, maar de reminder van hoe alles werkt is altijd handig. De cursus heeft mij echt geholpen met structuur brengen en meer leren over mijn doelgroep.

Joanne

Jovo design

Voordat ik de social media voor ondernemers e-cursus had gedaan wist ik wel hoe social media werkte, maar had ik geen duidelijk "plan" of strategie. Ik deelde met name een beetje dezelfde soort content en kreeg daardoor geen nieuwe volgers. Inmiddels wissel ik de verschillende soorten content meer af, heb ik met alles wat ik plaats een duidelijk doel en heb ik meer volgers. 
 
De cursus is overzichtelijk, helpt je een duidelijke strategie te vormen en je daar ook op een gemakkelijke manier aan te houden. Ik heb het ervaren als een hele fijne en leerzame cursus. Ik denk dat zowel beginners als mensen die al meer bekend zijn met social media, er heel veel aan kunnen hebben. Ik raad het iedere ondernemer aan! 

Rebecca

Mama's Momentje

Veelgestelde vragen

Ja, deze cursus is zo ingericht dat het zowel voor de complete beginner als voor iemand die al wat langer bezig is met social media geschikt is. Voor de beginners zijn er namelijk extra bonus video’s waarin ik stap voor stap precies uitleg hoe je alles doet op social media. Je kunt dan bijvoorbeeld meekijken op m’n scherm bij het aanmaken van een account, plaatsen van een post en maken van je eerste stories.

Gemiddeld hebben cursisten tussen de 15 en 20 uur nodig om de cursus af te ronden. Je houdt onbeperkt toegang dus je kunt er zo lang of kort over doen als je zelf wil. Je doet alles op je eigen tempo en volgt de lessen op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Vanaf les 1 leer je al praktische dingen die je gelijk kunt toepassen. Je hoeft dus niet te wachten tot je de hele cursus hebt afgerond om aan de slag te gaan met social media.

Alles wat je leert kun je toepassen op elk social media kanaal, maar de focus ligt op Facebook, Instagram en LinkedIn. Voor deze drie kanalen zijn er ook extra video’s met specifieke tips en uitleg.

Nee, deze cursus is helemaal gericht op het gratis inzetten van social media. Wil je leren hoe je succesvol aan de slag kunt met betaald adverteren? Dan is de cursus ‘Adverteren op Facebook & Instagram’ misschien wat voor je.

Vind je het verschil tussen social media gratis inzetten en betaald adverteren nog wat onduidelijk? In dit blog artikel leg ik je het verschil uit en bespreek ik welke voor- en nadelen beide manier hebben.

Wil je beide cursussen volgen? Dan ben je extra voordelig uit. Je kunt namelijk nu de 2-in-1 cursus bundel kopen, dan krijg je onbeperkt toegang tot de social media voor ondernemers e-cursus en de cursus adverteren op Facebook en Instagram, voor slechts €499,- (i.p.v. €648,-). Klik hier om de bundel aan te schaffen.

Waar andere cursussen vaak focussen op 1 specifiek onderdeel van social media (bijvoorbeeld branding, content of nieuwe mensen aantrekken) komt in deze cursus alles aan bod. Je hebt na het volgen van deze ene cursus dan ook een veelzijdige kennis van social media en je weet precies wat je moet doen om social media goed in te zetten specifiek voor jouw bedrijf.

Daarnaast geef ik je een duidelijk en praktisch systeem voor het maken, inplannen en structuren van content en het managen van jouw social media. Dit systeem is speciaal voor deze cursus ontwikkeld en vind je dus nergens anders. Het is gebaseerd op jarenlange ervaring met social media en specifiek gemaakt voor zelfstandige ondernemers.

Stuur mij even een berichtje via E-mail of WhatsApp (06-48085396) met je vragen en/of waarom je twijfelt. Dan zal ik je m’n eerlijke mening geven over of het aansluit bij wat je zoekt en kan ik je nog wat meer vertellen over de cursus. Je kunt ook altijd een gratis kennismaking aanvragen.

Je kunt gelijk beginnen! Zodra je de cursus hier via de site aanschaft krijg je een inlogcode waarmee je direct kunt inloggen in de online academy. Hier staan alle lessen en materialen meteen voor je klaar. 

Je houdt onbeperkt toegang tot de online academy. Zo kun je alles op je eigen tempo volgen en later altijd nog even iets terugkijken als je denkt ‘hoe zat het ook al weer?’.

Momenteel ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe versie van de social media voor ondernemers e-cursus. In deze nieuwe versie verwerk ik alle laatste trends op het gebied van social media en neem ik natuurlijk alle feedback mee van de honderden ondernemers die de cursus tot nu toe hebben gevolgd. De inhoud blijft in grote lijnen hetzelfde, maar de flow van de cursus wordt net iets anders zodat het makkelijker te volgen is voor jou en zodat ik gemakkelijker kleine updates kan doorvoeren als er iets wijzigt op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Het is mijn missie dat jij straks straks nog sneller, gemakkelijker en succesvoller aan de slag kunt met de social media voor je bedrijf.

Deze nieuwe versie van de cursus gaat live in juni 2023. De prijs van de cursus zal dan ook flink omhoog gaan. Koop je nu de social media voor ondernemers e-cursus dan kun je direct aan de slag met de huidige versie en krijg je GRATIS toegang tot de nieuwe versie zodra deze beschikbaar is. En dat alles voor de huidige prijs! Een super goede deal dus.

Heb je hier vragen over? Stuur dan gerust even een mailtje naar julia@digitelling.nl.

Social media voor ondernemers e-cursus

Als ik door social media scrol beginnen m’n handen vaak te jeuken. Ik zie ondernemers die met pijn en moeite dingen proberen te posten, zonder resultaat. Dat wil ik veranderen!

Ik heb een dubbele master in Ondernemerschap en Digital Marketing. De kennis van beide masters en de ervaring die ik heb opgedaan als consultant bij een online marketingbureau, combineer ik nu allemaal in DigiTelling. Daarnaast ben ik al jarenlang actief op social media en heb ik al vele ondernemers mogen helpen om het beter in te zetten. Ik weet hierdoor precies wat wel en niet werkt. 

Ik heb deze e-cursus ontwikkeld om nog meer ondernemers te kunnen helpen met het goed inzetten van social media. Jij bent als ondernemer de beste persoon om jouw bedrijf te vertegenwoordigen en ik geef je de tools en kennis om zelf aan de slag te kunnen.

Investering

€ 349,-

Excl. btw
Wat je krijgt:
 • 12 online modules, met 50+ videolessen en heel veel tips, uitleg en voorbeelden
 • Digitaal werkboek, om stap voor stap jouw social media strategie te bouwen
 • Social media content kalender 2022, waarin je jouw content overzichtelijk inplant
 • 4 cheatsheets, zodat je de belangrijkste info altijd bij de hand hebt
 • Social media growth tracker, om jouw groei overzichtelijk bij te houden
Na aankoop krijg je gelijk toegang tot de gehele cursus en alle materialen.

Half juni komt er een nieuwe versie van deze cursus. De prijs gaat dan omhoog naar €499,-.
Koop je nu dan krijg je voor de huidige prijs GRATIS toegang tot deze volledig vernieuwde cursus.

2-in-1 cursus bundel

Cursus bundel: social media voor ondernemers e-cursus + cursus: adverteren op Facebook en Instagram

Wil je ook aan de slag met het organisch (gratis) inzetten van social media voor je bedrijf? Met de cursus bundel krijg je in één keer toegang tot zowel deze cursus adverteren op Facebook en Instagram als de social media voor ondernemers e-cursus voor maar €548,- (i.p.v. €648,-)

Nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is?