Social media scan

Ben jij al lekker bezig met social media voor je bedrijf, maar ben je nog niet echt tevreden met het resultaat? Snap je niet wat je nog zou moeten doen om er meer uit te kunnen halen? Of wil je gewoon eens een frisse blik op jouw accounts? Dan is de social media scan perfect voor jou! Ik analyseer alle aspecten van jouw Instagram, Facebook en/of LinkedIn profiel en kom met persoonlijke aanbevelingen om jouw account naar een volgend niveau te krijgen. Geen ‘one size fits all’, maar tips specifiek voor jouw bedrijf!

Social media voor ondernemers e-cursus

Voor wie is de social media scan?

De social media scan is perfect voor jou, als jij…

 • … al actief bent op social media.
 • … nog niet het gewenste resultaat behaald of door wilt groeien.
 • … benieuwd bent wat je kunt verbeteren.
 • … een op en top online visite kaartje wil hebben.
 • … advies wil specifiek voor jouw bedrijf en doelgroep.
 • … nieuwe content inspiratie wil krijgen.
 • … praktische tips wilt hebben waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Tijdens een scan neem ik jouw social media account(s) onder de loep. Ik bekijk bijvoorbeeld hoe je profiel eruit ziet, wat voor content je maakt, welke tactieken je gebruikt om nieuwe mensen aan te trekken, hoe je probeert te verkopen, en ga zo nog maar even door. Vervolgens zet ik alle aanbevelingen voor je op een rijtje om jouw doelgroep nog beter te kunnen bereiken. Deze aanbevelingen ligt ik toe in een persoonlijke video. Ik geef je concrete tips specifiek voor jouw bedrijf en geef je een hoop suggesties voor content en groeitactieken, zodat jij na afloop precies weet waar je mee aan de slag kunt.

Social media voor ondernemers e-cursus

1. Koop en betaal de scan in onze webshop.

2. Vul een korte vragenlijst in over jouw bedrijf en social media gebruik

3. Ik analyseer jouw social media en maak een persoonlijke video.

4. Binnen 7 werkdagen ontvang je jouw analyse.

5. Nog vragen? Ik help je graag!

€ 129,-

Excl. btw

Wat is inbegrepen?

 • Onderzoek naar jouw bedrijf, doelgroep en social media gebruik
 • Een overzichtelijk analyse van jouw social media
 • Persoonlijke video met tips en uitleg specifiek voor jouw bedrijf
 • Duidelijke to dos
Niet tevreden? We zoeken samen naar een oplossing of je krijgt je geld terug.
Social media voor ondernemers e-cursus

Wat levert het op?

 • Aanbevelingen om je account er beter uit te laten zien, zodat jij een op en top online visitekaartje hebt
 • Content inspiratie die past bij jouw bedrijf en doelgroep
 • Passende groeitactieken om nieuwe volgers aan te trekken
 • Inzicht in wat een potentiële klant ziet en denkt als hij/zij op jouw profiel komt
 • Tips om je tijd op social media efficiënter in te zetten
 • Concrete to dos waarmee je gelijk aan de slag kunt

Wat vonden anderen van de social media scan?

Al een tijdje zat ik met mijn handen in het haar, omdat ik geen idee had hoe verder met social media. Toen ben ik wat gaan googlen en kwam ik Julia van DigiTelling tegen. Ik heb meteen een social media scan gekocht. Ik verwachtte een document, maar in plaats daarvan kreeg ik een mega toffe persoonlijke video waar ik veel aan heb gehad! Zeker een aanrader!

Denise

Fotograaf

Ik was op zoek naar een manier om via social media efficiënter en doelgerichter mijn klanten te benaderen. Na een korte kennismaking heb ik direct een scan aangevraagd van mijn social media accounts en ben ik veel wijzer geworden hoe ik dit kan verbeteren. De tips die ik n.a.v. de scan heb ontvangen ga ik toepassen. De scan is professioneel en uitgebreid, de tips zijn erg waardevol. Ik ga er mee aan de slag en kan mijn klanten gaan verrassen met nieuwe content.

Camille

Shopping platform manager

Met mijn bedrijf was ik een beetje zoekende hoe ik meer bereik kon krijgen via social media kanalen. Ik was opzoek naar advies wat gericht was op mijn bedrijf en dat is precies wat DigiTelling biedt. Julia heeft zich echt goed verdiept in ons social media gebruik. Ze komt daardoor ook met goede voorbeelden en suggesties wat voor jouw doelgroep van toepassing is. 

Suzan

Speelement

Wat vonden anderen van de social media scan?

Al een tijdje zat ik met mijn handen in het haar, omdat ik geen idee had hoe verder met social media. Toen ben ik wat gaan googlen en kwam ik Julia van DigiTelling tegen. Ik heb meteen een social media scan gekocht. Ik verwachtte een document, maar in plaats daarvan kreeg ik een mega toffe persoonlijke video waar ik veel aan heb gehad! Zeker een aanrader!

Denise

Fotograaf

Ik was op zoek naar een manier om via social media efficiënter en doelgerichter mijn klanten te benaderen. Na een korte kennismaking heb ik direct een scan aangevraagd van mijn social media accounts en ben ik veel wijzer geworden hoe ik dit kan verbeteren. De tips die ik n.a.v. de scan heb ontvangen ga ik toepassen. De scan is professioneel en uitgebreid, de tips zijn erg waardevol. Ik ga er mee aan de slag en kan mijn klanten gaan verrassen met nieuwe content.

Camille

Shopping platform manager

Met mijn bedrijf was ik een beetje zoekende hoe ik meer bereik kon krijgen via social media kanalen. Ik was opzoek naar advies wat gericht was op mijn bedrijf en dat is precies wat DigiTelling biedt. Julia heeft zich echt goed verdiept in ons social media gebruik. Ze komt daardoor ook met goede voorbeelden en suggesties wat voor jouw doelgroep van toepassing is. 

Suzan

Speelement