Hi! Ik ben Julia!

In 2020 ben ik DigiTelling begonnen om ondernemers te helpen hun passie en verhaal te delen op social media en zo meer klanten binnen te halen. Ik vind ondernemen het mooiste wat er is en vertel je hier graag wat meer over mijn eigen verhaal.

Ondernemen: het mooiste wat er is

Al van kleins af aan wist ik dat ik graag voor mezelf wilde werken. Eigen baas zijn en zelf bepalen waar en wanneer je werkt, je eigen koers uitzetten en weten dat alles wat je doet direct impact heeft op het succes van je bedrijf. Dat is wat ik zo prachtig vind aan het ondernemerschap. Het is dan ook niet toevallig dat ik na m’n bachelor International Business Administration in Tilburg besloot om naar Amsterdam te vertrekken voor een master Ondernemerschap. Hierin heb ik natuurlijk super veel geleerd over het starten en laten groeien van bedrijven. Van het bedenken van een idee tot het vinden van investeerders en het vormen van een goed team. Maar toch merkte ik dat ik nog wat skills miste. Want het allerbelangrijkste bij het opzetten van een bedrijf is natuurlijk de marketing. Zonder marketing geen klanten. Daarom besloot ik nog een tweede master erbij te doen gericht op ‘marketing in a digital age’ en ben ik een tijdje later gestart als marketing consultant bij een groot online marketing bureau in Amsterdam.

Online marketing heeft echt m’n hart gestolen, omdat ik in de praktijk heb gezien hoe veel verschil het maakt voor het succes van een bedrijf. Maar toch was ik niet op m’n plek bij dat online marketingbureau. Ik vond het verschrikkelijk dat iemand anders had bedacht dat ik daar 40 uur in de week moest zitten en dat ik werkte met klanten voor wie het nou niet per se heel veel uitmaakte of er één product meer of minder werd verkocht, zij kregen aan het einde van de maand toch wel hun salaris.

Ik wilde die passie van het ondernemerschap voelen. Werken met mensen die echt vanuit een visie en een droom een bedrijf zijn gestart en voor wie elke verkoop telt. En natuurlijk wilde ik zelf m’n eigen droom, om te kunnen werken waar en wanneer ik wil, werkelijkheid maken.

Ondernemers helpen

Ik zag om me heen zo veel ondernemers die ontzettend goed waren in hun vak, maar toch maar moeilijk rond konden komen. Simpelweg omdat ze niet goed wisten hoe ze klanten moesten binnenhalen. Nou laat ik dat nou net wel weten.

Ik besloot de sprong in het diepe te wagen en DigiTelling te beginnen. Online marketing is echt geen rocket science dat had ik inmiddels wel door, maar je moet wel de juiste tools en kennis hebben om het goed in te kunnen zetten. Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer zelf z’n bedrijf online kan promoten en daardoor kan laten groeien. Het is niet nodig om voor honderden euro’s per uur iemand in te huren om je marketing te doen of om duizenden euro’s uit te geven aan online advertenties. Op social media kun je gratis of met een klein budget duizenden mensen per dag bereiken.

Met mijn cursussen en coaching heb ik inmiddels al meer dan duizend ondernemers mogen helpen om social media onder de knie te krijgen. En ik vind het zo ontzettend gaaf om te zien hoe zij dankzij de skills die ze hebben geleerd hun passie online kunnen overbrengen en zo structureel meer klanten binnenhalen.

Social media coaching sessie

Dit ben ik ook

Meer weten over mij en m'n aanbod?
Plan een gratis kennismaking

Kies hieronder de tijd en datum die voor jou uitkomt en dan kunnen we even kort videobellen om samen te kijken of en hoe ik jou kan helpen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?