In 5 stappen een online marketingplan voor jouw bedrijf

Van geen idee waar te beginnen naar concrete to-dos om je bedrijf online te promoten.

Je wilt meer klanten binnenhalen, maar...

online cursus: maak je online marketingplan

Een duidelijk plan om online te verkopen

Hoe heerlijk zou het zijn als je je laptop open kan klappen en precies weet wat je moet doen om meer producten en/of diensten te verkopen? Stel je voor dat je precies weet wie je moet bereiken, welke boodschap je moet overbrengen en in welke online marketingkanalen je je tijd en geld moet stoppen. Dan kun je binnen no-time jouw bedrijf laten groeien.

In deze cursus help ik je in 5 stappen naar een duidelijk online marketingplan. Zo kun jij gericht aan de slag en meer klanten gaan binnenhalen voor jouw bedrijf.

Online cursus: Maak je online marketingplan

Dankzij een duidelijk online marketingplan wist ik precies wat ik moest doen om online klanten te werven. Hierdoor kon ik binnen een paar maanden m’n baan in loondienst voorgoed gedag zeggen en heb ik inmiddels m’n bedrijf flink kunnen laten groeien. In deze training help ik jou om ook gericht aan de slag te gaan met het online verkopen van je producten en/of diensten. 

Investering: €79,- excl. btw

Ga op je eigen tijd aan de slag met jouw online marketingplan!

Online cursus met duidelijke videolessen

Leren op je eigen tijd en tempo

Gelijk beginnen en onbeperkt toegang

Praktische opdrachten en handige tools

Aan het einde van de cursus weet je:

  • Wie jouw ideale klant is
  • Hoe jij je kunt onderscheiden van andere bedrijven
  • Welke boodschap jouw ideale klant moet horen
  • Hoe jij die boodschap het beste kunt overbrengen
  • Hoe je mensen van onbekende naar klant kan krijgen
  • Welke online marketing kanalen je het beste kunt inzetten
  • Welke stappen je moet ondernemen om structureel meer klanten binnen te halen

Je laptop openklappen en niet weten wat je nu weer moet doen om meer klanten te werven?
of
Werken met een duidelijk plan en structureel klanten binnenhalen?

Dit kun je verwachten:

De cursus bestaat uit 5 online modules met videolessen, waarin ik de belangrijkste principes van online marketing uitleg, en opdrachten, om alles gelijk toe te passen op jouw bedrijf. Dit zijn de 5 modules:

Module 1: Ideale klant bepalen

Met handige opdrachten daag ik je uit om een heel specifiek beeld te schetsen van jouw doelgroep, zodat je precies weet wie je probeert te bereiken online.

Module 2: Uniek verhaal vaststellen

Waar sta jij voor, welke boodschap moet jij overbrengen aan jouw ideale klant en hoe onderscheid je je van anderen?

Module 3: Herkenbare branding maken

Met visuele en tekstuele branding kun jij gelijk de juiste uitstraling geven aan potentiële klanten. Ook is het belangrijk om te zorgen voor herkenbaarheid, zodat mensen je makkelijk onthouden.

Module 4: De reis van jouw klant uitwerken

Aan de hand van een simpele marketing principes krijg je inzicht in welke stappen je ideale klant onderneemt voordat hij/zij iets koopt.

Module 5: Online marketing kanalen kiezen

Ik geef je uitleg over de verschillende manieren om je bedrijf online te promoten en we kijken welke manieren het beste passen bij de reis van je ideale klant.

Een duidelijke plan

Aan het einde voegen we alles samen zodat je precies weet wat je moet doen om meer klanten binnen te kunnen halen voor jouw bedrijf.

Social media voor ondernemers e-cursus

Hi! Ik ben Julia

Oprichtster van DigiTelling. Ik help ondernemers om van hun passie een succesvol bedrijf te maken, door ze de tools en kennis te geven om hun producten en/of diensten online te promoten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij als ondernemer de beste persoon bent om jouw bedrijf te vertegenwoordigen.

Ik vind ondernemen het mooiste wat er is. Ik heb dan ook niet voor niks naast m’n master online marketing ook een master ondernemerschap gedaan. Ondernemen geeft mij de kans om m’n leven in te delen op een manier waar ik gelukkig van wordt. Het geeft me de vrijheid om m’n eigen dagen in te delen, te werken waar ik maar wil en bovenal om m’n eigen dromen en ideeën te verwezenlijken. Ik geloof erin dat niemand vast hoeft te zitten in een loondienst baan als die dat niet wil en daarom vind ik het fantastisch om ondernemers te leren hoe ze dankzij online marketing meer klanten kunnen binnenhalen.

Start nu voor €79,-