In een paar uur klanten binnenhalen via Instagram voor jouw bedrijf

Krijg snel de techniek van Instagram onder de knie zodat je jouw bedrijf gratis kunt promoten.

Je ziet andere bedrijven mooie berichten en leuke filmpjes plaatsen. Dat wil jij ook, maar hoe?

Wil jij...

Dan is deze Instagram Kickstarter voor jou!

"Eindelijk snap ik hoe alles werkt en hoe ik zelf ook zulke mooie berichten en leuke filmpjes kan maken"

Maak Instagram jouw marketingmachine

Toen ik 12 jaar geleden voor het eerst Instagram opende was het nog een simpele app. Je kon simpele foto’s delen, over je vakantie of huisdieren, met je vrienden. Inmiddels is er echter veel veranderd. Je kunt veel meer delen dan alleen vakantiekiekjes en het is dé plek geworden voor bedrijven om een band op te bouwen met (potentiële) klanten en gratis nieuwe mensen aan te trekken.

Instagram is voor mij en veel anderen bedrijven een onmisbaar onderdeel van de marketingstrategie. Het is een fantastisch platform om gratis duizenden potentiële klanten te bereiken. Met de juiste inzet kun je snel groeien en zorgen voor naamsbekendheid ver buiten je bestaande netwerk. Mede hierdoor kon ik een paar maanden na het starten van m’n bedrijf m’n baan in loondienst al opzeggen en volledig genieten van de vrijheid van het ondernemerschap.

Maar als je nog nooit eerder iets (zakelijks) met Instagram hebt gedaan, snap ik dat het flink overweldigend kan zijn. Waar begin je? Wat moet er op je profiel staan? Hoe plaats je iets en waar moet je het dan over hebben? Je wilt niet elke keer je kinderen, kleinkinderen of die ene vriend(in) die wel handig is met Instagram moeten inschakelen voor hulp. En je wilt ook niet uren zitten te klooien om vervolgens iets online te zetten wat maar drie likes krijgt en 0 klanten oplevert.

Ik heb de afgelopen jaren honderden ondernemers op weg mogen helpen met Instagram. Daarbij hoor ik vaak dezelfde vragen voorbij komen. In deze cursus heb ik de antwoorden op al die vragen gebundeld en laat ik je met handige schermopnamen precies zien hoe ik alles doe. Zodat ook jij kunt gaan profiteren van dit gratis marketingkanaal.

Instagram kickstarter: basiscursus Instagram voor bedrijven

Wat anderen zeggen over mijn cursussen:

Mock-up van de Instagram Kickstarter cursus voor ondernemers die willen beginnen met Instagram voor hun bedrijf

Online cursus: Instagram kickstarter

Met videolessen en opdrachten leer je alles om te starten met het succesvol inzetten van Instagram voor jouw bedrijf. Vanaf de basis neem ik je stap voor stap mee. Ik heb veel video’s opgenomen waarin ik je mee laat kijken op m’n scherm, zo zie jij precies hoe je alles moet doen en welke stappen jij moet ondernemen.

Je volgt de cursus zelfstandig online, dus je kunt er lekker op je eigen tijd en tempo doorheen. Pak je in één keer door? Dan heb je in een paar uur tijd je Instagram volledig up and running en weet je precies wat jij moet doen om je naamsbekendheid en klantenbestand gratis te vergroten.

Online cursus met duidelijke videolessen

Praktische opdrachten
& handige tools

Leren op je eigen tijd en tempo

Start direct en houdt onbeperkt toegang

'Ik had nog nooit iets met Instagram gedaan, maar dankzij de Instagram Kickstarter kan ik m'n bedrijf nu op een professionele manier vertegenwoordigen op Instagram."

Dit is wat je kunt verwachten

De cursus bestaat uit 8 lessen waarin telkens een belangrijke vraag over het inzetten van Instagram wordt behandeld. Soms in een video met uitleg, soms in meerdere video’s waarbij ik je mee laat kijken op m’n scherm en precies laat zien hoe ik dingen doe. Ook geef ik je vaak een opdracht mee om gelijk zelf aan de slag te gaan en deel ik veel handige tools met je. Zo heb ben je aan het einde helemaal up and running op Instagram. 

Al het lesmateriaal staat in de online academy en na aanschaf kun je gelijk inloggen en beginnen.

Les 1: Hoe zit Instagram in elkaar en waar kan ik wat vinden?

Ik leg je de basis van Instagram uit, want hoe werkt het nou eigenlijk. En ik geef je een rondleiding door de app zodat je precies weet waar je wat kunt vinden.

Les 2: Hoe zet ik een goed account op?

Je account is je online visitekaartje. Ik laat je zien hoe je account goed instelt en wat je bijvoorbeeld moet kiezen als profielfoto, gebruikersnaam en biografie.

Les 3: Wat voor type berichten kan ik plaatsen en hoe doe ik dat precies?

Misschien heb je weleens gehoord over berichten, stories, reels en/of carrousel posts, je kunt namelijk veel meer plaatsen dan een simpele foto. Ik leg je uit wat er allemaal mogelijk is en wanneer je wat moet inzetten. En ik laat je meekijken op m’n scherm om je precies te laten zien hoe je een post, story of reel maakt en plaatst.

Les 4: Hoe vaak moet ik iets plaatsen en waar moet het over gaan?

Ik geef je een simpele blauwdruk die je kunt volgen en ik help je om er, met een paar opdrachten, achter te komen wat jij precies moet gaan plaatsen voor jouw doelgroep. Ik beloof je dat je na deze les vol zit met creatieve ideeën.

Les 5: Hoe maak ik een goede post, met aantrekkelijk beeldmateriaal en een goede tekst?

Met een idee alleen ben je er niet. In deze module vertel ik je alles over het verzamelen en maken van het juiste beeldmateriaal en het schrijven van killer teksten voor bij je Instagram posts. Ik geef je ook veel tips voor handige apps en tools om content creatie zo makkelijk mogelijk te maken.

Les 6: Hoe krijg ik (meer) volgers?

Je kunt nog zulke leuke dingen plaatsen, maar hoe zorg je er nou voor dat meer mensen je berichten zien dan alleen je vrienden en familie? In deze module vertel ik je alles over het aantrekken van nieuwe volgers.

Les 7: Wat moet ik doen om te verkopen via Instagram?

Uiteindelijk moet al je werk wel wat opleveren onderaan te streep, daarom leg ik je in deze module uit wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je volgers niet alleen volgers blijven maar ook echt actie gaan ondernemen.

Les 8: Wat moet ik dagelijks/wekelijks doen om m’n Instagram bij te houden?

Als ondernemer heb je 1001 dingen te doen en is je tijd schaars. Ik geef je duidelijke to dos mee en leg je uit hoe ik ervoor zorg dat ik geen dagtaak heb aan het inzetten van Instagram, terwijl ik er wel dagelijks klanten uit haal.

Wat vind ik de cursus leuk en overzichtelijk!

Ik ben nu al blij dat ik deze stap met jouw DigiTelling heb gezet. Ik ben al een tweetal maanden allerlei masterclasses aan het volgen, maar niets sloot eigenlijk meteen zo goed met wat ik in gedachten had. 

Ik ga er samen met m’n man doorheen omdat het zijn al bestaande bedrijfsmaterie is waar ik niet echt in thuis ben. Hij was so far sceptisch bij alles waar ik mee kwam aanzetten maar nu heb ik hem helemaal “IN”. 

Gewoon een positief bedankje voor datgeen wat je hebt neergezet, waar wij heel goed mee verder kunnen komen. 

Mario en Melanie

Ik begin social media zelfs leuk te vinden!

Ik was echt een leek op het vlak van social media. Julia heeft me met haar cursus de tools gegeven om mijn skills te verbeteren. Ik zie nu hoe belangrijk social media is en steek nu veel meer in de social media accounts van mijn bedrijf. Ik keek er vroeger vaak tegenop maar ik krijg steeds positieve reacties van klanten wat maakt dat ik het zelfs leuk begin te vinden ;). Ik zou Julia’s cursussen zeker aanraden, het is leuk dat je ze op je eigen tempo kan volgen en dat je toegang blijft behouden. Je kan dus gerust alles nog eens herbekijken. Aanrader!

Rosanne Ulenears

Cursus DIY

Volg de cursus zelfstandig
219
97 excl. btw
  • Direct starten
  • Onbeperkt toegang tot alle online lessen
Populair

Cursus + persoonlijk begeleiding

Stel al je vragen en krijg persoonlijk feedback
419
196 excl. btw
  • Direct starten
  • Onbeperkt toegang tot alle online lessen
  • 3 maanden WhatsApp support
  • 2x uitgebreide feedback op je profiel en content

Heldere uitleg en waardevolle video's

Ik vond de ondernemers e-cursus zeer informatief en laagdrempelig. Makkelijk te volgen en erg handig dat je de lessen kunt doen wanneer het jou het beste uit komt. Ook erg fijn, dat de inlogcodes geldig blijven want ik heb vaak van die “hoe was het ook alweer” momenten en log dan weer even in voor naslagwerk. Julia geeft een heldere uitleg, is behulpzaam en de video’s zijn erg waardevol.

Janine Bender

Eerst 'deed ik maar wat'
nu heb ik een duidelijk plan!

‘Voordat ik de cursus van Julia ging volgen ”deed ik maar wat” op Instagram. Na het volgen van de cursus heb ik geleerd hoe je door middel van een goede content strategie je social media kan laten groeien. Ik werk als freelancer en na volgen van de cursus ben ik begonnen met mijn eerste opdracht voor een bedrijf als social media manager!

Dorian Eeckeleart

Veelgestelde vragen

Jazeker! Ik leg in deze cursus alles echt stap voor stap uit en laat je veel meekijken op m’n scherm zodat je precies kunt zien waar je wat kunt vinden en op welke knopjes je moet drukken. Zelfs als je niet technisch bent weet ik zeker dat je met deze cursus Instagram onder de knie krijgt.

Super goed dat je al een account hebt! En misschien plaats je ook al af en toe wat? Maar bij het zakelijk inzetten van Instagram komt natuurlijk meer kijken dan af en toe een foto plaatsen. Heb jij bijvoorbeeld je account al wel helemaal goed ingericht, gebruik jij dingen als stories en reels al strategisch om je bedrijf en klantenbestand te laten groeien, bouw je je teksten wel juist op, en voer jij dagelijks taken uit om nieuwe volgers te krijgen? Nee? Dan weet ik zeker dat je nog heel wat nieuws gaat leren in deze cursus!

Er zit ongeveer 4 uur aan lesmateriaal in deze cursus. Daarnaast heb je tijd nodig om aan de slag te gaan met de opdrachten om je Instagram echt up and running te krijgen en direct je eerste berichten te gaan maken en volgers te gaan verzamelen.

Je houdt onbeperkt toegang tot het lesmateriaal, zodat je in de toekomst altijd nog even iets terug kunt kijken als je denkt ‘hoe zat het ook alweer?’.

In principe volg je deze cursus zelfstandig, tenzij je kiest voor de optie met persoonlijke begeleiding. Dan kun je 3 maanden lang al je vragen stellen via WhatsApp en krijg je op twee zelf gekozen momenten uitgebreide feedback van mij op je profiel en content in een persoonlijk video. Kies je voor de DIY optie maar heb je later toch een paar vragen dan kun je natuurlijk altijd een losse coaching sessie boeken.

De Instagram Kickstarter is bedoeld om je wegwijs te maken op Instagram en te helpen bij het verzamelen van je eerste volgers en binnenhalen van je eerste klanten.

De cursus: Social Media voor Ondernemers gaat een stap verder en gaat veel dieper in op het opbouwen van een strategie vanuit je online marketing fundament. Daarbij komt in deze cursus niet alleen Instagram aan bod, maar ook Facebook en LinkedIn. Deze cursus is dus een stuk uitgebreider en gaat meer in op het opbouwen van een strategie (vandaar ook het hogere prijskaartje ;)).

De cursus: Adverteren op Facebook en Instagram gaat dan weer over het inzetten van betaalde advertenties. Een andere tak van sport op social media. Verwarrend? Lees dan even deze blog over het verschil tussen het gratis en betaald inzetten van social media.

Voor de Instagram Kickstarter heb ik de belangrijkste vragen van ondernemers die starten met Instagram gebundeld in een beknopte cursus. Je leert de essentiële dingen die je moet weten om zo snel mogelijk up and running te zijn op Instagram voor je bedrijf.

Staat je vraag er niet bij of twijfel je nog of deze cursus iets voor je is? Stuur gerust een WhatsApp berichtje of een mailtje naar julia@digitelling.nl

Zie ik jou binnenkort op Instagram?

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?