Laat je bedrijf sneller groeien met Facebook & Instagram ads

Leer op je eigen tempo hoe je winstgevend kunt adverteren en structureel online klanten kunt aantrekken.
Online cursus: Facebook en Instagram ads

Bereik dagelijks duizenden potentiële klanten

Je bent super trots op je aanbod, maar je weet dat er meer uit je bedrijf te halen valt. Je wil meer klanten helpen en je bedrijf laten groeien, maar daarvoor moeten mensen wel weten dat je bestaat.

Je ziet de ene na de andere prachtige advertentie van andere bedrijven voorbijkomen op Facebook en Instagram. Dat wil je ook wel! Maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel opties, zoveel instellingen en voordat je bakken met geld weggooit wil je toch liever eerst weten waar je mee bezig bent.

Hoe zou het zijn als je Facebook kon openen en ziet dat jouw advertenties door duizenden potentiële klanten zijn bekeken, dat er honderden mensen hebben doorgeklikt naar je website en dat er aan de lopende band aanmeldingen, aanvragen en/of verkopen binnenkomen voor jouw producten of diensten?

In de online cursus Facebook & Instagram ads leer je precies hoe je gemakkelijk winstgevende advertenties opzet voor jouw bedrijf, hoe groot of klein je budget ook is. Zodat ook jij meer klanten gaat binnenhalen en je bedrijf in no-time laat groeien.

Wil jij...

Succesvol adverteren

Naamsbekendheid opbouwen

Meer producten en/of diensten verkopen

Je bedrijf (sneller) laten groeien

Zelf snappen hoe alles werkt

Dan is de Facebook & Instagram ads cursus iets voor jou

Herken jij dit?

Je zou wel willen starten met adverteren, maar hebt geen idee hoe. Of misschien heb je al eens een advertentie gemaakt, maar vielen de resultaten vies tegen.

Ik weet nog goed toen ik voor het eerst het advertentie-dashboard van Facebook opende. Ik dacht: ‘Help!’. Er waren zoveel instellingen, zoveel mogelijkheden en ik had geen idee wat ik moest doen om een goede advertentie op te zetten. Gelukkig werkte ik op dat moment nog bij een online marketing bureau en waren er dus veel mensen die mij op weg konden helpen.

En zal ik je een geheimpje vertellen? Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Als je eenmaal door hebt hoe de interface werkt, welke instellingen je moet gebruiken in welke situatie en wat voor strategieën je moet volgen, kun je als ondernemer echt prima je eigen ads succesvol runnen en hoef je het dus niet voor veel geld uit te besteden.

Zelf had ik gelukkig dus al veel ervaring met adverteren voordat ik m’n eigen bedrijf begon. Hierdoor kon ik snel doorgroeien en binnen no-time een succes maken van m’n bedrijf. Nu wil ik jou helpen om dat ook te kunnen doen. In de Facebook & Instagram ads cursus leg ik je stap voor stap uit hoe alles werkt zodat ook jij meer verkopen kunt binnenhalen.

Ga van aanrommelen naar structureel online klanten binnenhalen met Facebook & Instagram ads.

Online cursus: Facebook en Instagram ads

Online cursus: Facebook & Instagram ads

In 8 modules leer je alles wat je moet weten om succesvol te kunnen adverteren op Facebook & Instagram voor jouw bedrijf. In korte video’s leg ik je duidelijk uit wat er allemaal mogelijk is en hoe alles werkt. Ook laat ik je vaak meekijken op m’n scherm zodat jij precies kunt zien wat je moet doen om advertenties in te stellen. Daarnaast help ik je om stap voor stap een strategie uit te werken die past bij jouw bedrijf.

Je volgt de cursus op je eigen tempo en kunt aan de slag op het moment dat het jou uitkomt. Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen, zo kun je altijd nog even terugkijken hoe iets ook alweer zat.

Leer hoe jij zelf succesvol kunt adverteren op Facebook & Instagram!

Online cursus met duidelijke videolessen

Leren op je eigen tijd en tempo

Onbeperkt toegang tot alle lessen

Practische tools & kennis

Social media voor ondernemers e-cursus

Hi! Ik ben Julia

Oprichtster van DigiTelling. Ik help ondernemers om van hun passie een succesvol bedrijf te maken, door ze de tools en kennis te geven om hun producten en/of diensten online te promoten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij als ondernemer de beste persoon bent om jouw bedrijf te vertegenwoordigen.

Ik vind ondernemen het mooiste wat er is. Ik heb dan ook niet voor niks naast m’n master online marketing ook een master ondernemerschap gedaan. Ondernemen geeft mij de kans om m’n leven in te delen op een manier waar ik gelukkig van wordt. Het geeft me de vrijheid om m’n eigen dagen in te delen, te werken waar ik maar wil en bovenal om m’n eigen dromen en ideeën te verwezenlijken. Ik geloof erin dat niemand vast hoeft te zitten in een loondienst baan als die dat niet wil en daarom vind ik het fantastisch om ondernemers te leren hoe ze dankzij online marketing meer klanten kunnen binnenhalen.

In deze cursus leer je:

  • Hoe adverteren via Facebook & Instagram werkt en welke opties er zijn.
  • Hoe je een goede advertenties maakt die jouw doelgroep echt aanspreekt.
  • Wat voor strategie je moet volgen om winstgevend te adverteren voor jouw bedrijf.
  • Hoe je kunt starten met adverteren, ook als je nog niet op Facebook of Instagram zit.
  • Hoe het Meta (Facebook) advertiedashboard werkt en je stap voor stap advertenties instelt.
  • Aan welke knoppen je moet draaien om je advertenties te kunnen blijven optimaliseren.
  • Wat de best practices zijn en welke fouten je absoluut niet moet maken als je start met adverteren.
Online cursus: maak je online marketingplan

Meld je aan voor de wachtlijst!

Op dit moment ben ik druk bezig met het opnemen van de lessen voor deze nieuwe cursus. De cursus is beschikbaar vanaf oktober 2022. Meld je nu alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Dan hoor je als eerste wanneer de cursus live gaat en ontvang je een exclusieve korting bij de lancering.