Laat je bedrijf sneller groeien door te adverteren op Facebook & Instagram

Leer op je eigen tempo winstgevend adverteren en voortdurend online klanten aantrekken.

Online cursus: Facebook en Instagram ads

Bereik dagelijks duizenden potentiële klanten met advertenties op Facebook en Instagram

Je bent trots op je aanbod, maar je weet dat er meer uit je bedrijf te halen valt. Je wilt meer klanten helpen en je bedrijf laten groeien, maar daarvoor moeten mensen wel weten dat je bestaat.

Je ziet de ene na de andere prachtige advertentie van andere bedrijven voorbijkomen op Facebook en Instagram. Dat wil je ook wel! Maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel opties, zoveel instellingen en voordat je bakken met geld weggooit wil je toch liever eerst weten waar je mee bezig bent.

Hoe zou het zijn als je Facebook kon openen en ziet dat jouw advertenties door duizenden potentiële klanten zijn bekeken. Dat er honderden mensen hebben doorgeklikt naar je website. En dat er aan de lopende band aanmeldingen, aanvragen en/of verkopen binnenkomen voor jouw producten of diensten?

In de online cursus adverteren op Facebook & Instagram leer je precies hoe je gemakkelijk winstgevende advertenties opzet voor jouw bedrijf. Hoe groot of klein je budget ook is. Zodat je meer klanten gaat binnenhalen en je bedrijf in no-time laat groeien.

Wil jij...

Succesvol adverteren

Naamsbekendheid opbouwen

Meer producten en/of diensten verkopen

Je bedrijf (sneller) laten groeien

Zelf snappen hoe alles werkt

Dan is de cursus adverteren op Facebook & Instagram iets voor jou!

Herken jij dit?

Je zou wel willen starten met adverteren op Facebook of Instagram, maar hebt geen idee hoe. Of misschien heb je al eens een advertentie gemaakt, maar vielen de resultaten vies tegen.

Ik weet nog goed toen ik voor het eerst het advertentie-dashboard van Facebook opende. Ik dacht: ‘Help!’. Er waren zoveel instellingen, zoveel mogelijkheden en ik had geen idee wat ik moest doen om een goede advertentie op te zetten. Gelukkig werkte ik op dat moment nog bij een online marketing bureau en waren er dus veel mensen die mij op weg konden helpen.

Zal ik je een geheimpje vertellen? Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Je moet door hebben hoe de interface werkt. Je moet weten welke instellingen je wanneer moet gebruiken. En je moet een goede strategie bouwen en volgen. Maar met de juiste tools en kennis kun je als ondernemer echt prima je eigen ads succesvol runnen en hoef je het dus niet voor veel geld uit te besteden.

Zelf had ik gelukkig dus al veel ervaring met adverteren voordat ik m’n eigen bedrijf begon. Hierdoor kon ik snel doorgroeien en binnen no-time een succes maken van m’n bedrijf. Nu wil ik jou helpen om dat ook te kunnen doen. In de cursus adverteren op Facebook & Instagram leg ik je stap voor stap uit hoe alles werkt zodat ook jij meer verkopen kunt binnenhalen.

Ga van aanrommelen naar structureel online klanten binnenhalen met Facebook & Instagram ads.

Online cursus: Facebook en Instagram ads

Online Cursus: Adverteren op Facebook en Instagram

In 7 modules leer je alles wat je moet weten om succesvol te kunnen adverteren op Facebook & Instagram voor je bedrijf. In korte video’s leg ik je duidelijk uit wat er allemaal mogelijk is en hoe alles werkt. Ook laat ik je vaak meekijken op m’n scherm zodat jij precies kunt zien wat je moet doen om advertenties in te stellen. Daarnaast help ik je om stap voor stap een strategie uit te werken die past bij jouw bedrijf.

Je volgt de cursus op je eigen tempo en kunt aan de slag op het moment dat het jou uitkomt. Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen, zo kun je altijd nog even terugkijken hoe iets ook alweer zat.

Leer hoe jij zelf succesvol kunt adverteren op Facebook & Instagram!

Online cursus met duidelijke videolessen

Leren op je eigen tijd en tempo

Direct starten en onbeperkt toegang

Practische tools & kennis

Social media voor ondernemers e-cursus

Hi! Ik ben Julia

Ik ben Julia, oprichtster van DigiTelling. Ik help ondernemers om van hun passie een succesvol bedrijf te maken, door ze de tools en kennis te geven om hun producten en/of diensten online te promoten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jij als ondernemer de beste persoon bent om jouw bedrijf te vertegenwoordigen.

Ik vind ondernemen het mooiste wat er is. Ik heb dan ook niet voor niks naast m’n master online marketing ook een master ondernemerschap gedaan. Ondernemen geeft mij de kans om m’n leven in te delen op een manier waar ik gelukkig van wordt. Het geeft me de vrijheid om m’n eigen dagen in te delen, te werken waar ik maar wil en bovenal om m’n eigen dromen en ideeën te verwezenlijken. Ik geloof erin dat niemand vast hoeft te zitten in een loondienst baan als die dat niet wil en daarom vind ik het fantastisch om ondernemers te leren hoe ze dankzij online marketing meer klanten kunnen binnenhalen.

In deze cursus leer je:

  • Hoe adverteren via Facebook & Instagram werkt en welke opties er zijn.
  • Hoe je goede advertenties maakt die je doelgroep echt aanspreekt.
  • Wat voor strategie je moet volgen om winstgevend te adverteren voor je bedrijf.
  • Hoe je kunt starten met adverteren, ook als je nog niet op Facebook of Instagram zit.
  • Hoe het Meta (Facebook) advertie-dashboard werkt en je stap voor stap advertenties instelt.
  • Aan welke knoppen je moet draaien om je advertenties te blijven optimaliseren.
  • Wat de best practices zijn en welke fouten je absoluut niet moet maken als je start met adverteren.

Investering: €299,-

Na aanschaf kun je direct starten en je houdt onbeperkt toegang tot de 7 modules met videolessen en opdrachten.

Of upgrade naar de 2-in-1 social media cursus bundel en krijg 30% korting op de Cursus: Social Media voor Ondernemers.

Online cursus: maak je online marketingplan

Dit krijg je:

Dit kun je verwachten:

Na aanschaf kun je direct inloggen bij de online leeromgeving. Hier vind je 7 modules met verschillende videolessen, opdrachten en werkbladen. Aan het eind van de 7 modules heb jij je eerste advertenties live staan en weet je hoe je nu en in de toekomst winstgevende campagnes kunt draaien op Facebook en Instagram.

Module 1: Online marketing fundering

Voordat je gaat adverteren moet je weten wie je wil bereiken, welke boodschap je gaat vertellen en waarvoor je advertenties in wil zetten.

Module 2: Account opzetten

We zetten alles op zodat je klaar bent om te gaan adverteren. Ik help je met de juiste instellingen en laat je zien waar je alles kunt vinden in het advertentiecentrum.

Module 3: Advertentie instellingen

Ik leg je precies uit wat er allemaal mogelijk is en wanneer je voor welke opties moet kiezen. We hebben het over doelstellingen, budgetten, biedstrategieën, targeting, plaatsingen en meer.

Module 4: Strategie bepalen

Tijd om te bepalen hoe je je campagnes gaat indelen, waar je op gaat focussen en hoe je alles optimaal instelt voor het beste resultaat.

Module 5: Advertentie materiaal maken

Voor een optimaal resultaat heb je natuurlijk goed beeldmateriaal en strategische teksten nodig. Ik leer je hoe je super makkelijk zelf mooie advertenties kunt maken.

Module 6: Advertenties live zetten

Het moment om alles echt in het platform te gaan zetten en je advertenties te lanceren. Ik laat je meekijken op m’n scherm zodat je stap voor stap kunt volgen.

Module 7: Rapporteren en optimaliseren

Naar welke statistieken moet je kijken? En aan welke knoppen moet je draaien om je campagnes te blijven optimaliseren? Ik leer je wat je moet doen om meer te bereiken voor minder geld.

Dit zeggen anderen over DigiTelling:

Veelgestelde vragen

Ja, de cursus is zo gemaakt dat het voor iedereen makkelijk te volgen is. Ook als je nog nooit eerder met social media hebt gewerkt of niet zo handig bent met computers. Ik laat je veel meekijken op m’n scherm en leg alles stap voor stap uit zodat iedereen mee kan doen. Wil je beginnen met het gratis inzetten van social media? Bekijk dan eens de social media voor ondernemers e-cursus.

De cursus ‘adverteren op Facebook en Instagram’ gaat, zoals de titel al zegt, over het promoten van je bedrijf met betaalde advertenties via het platform van Meta (Facebook & Instagram. In de social media voor ondernemers e-cursus leer je hoe je social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, gratis in kan zetten door regelmatig berichten te plaatsen op je eigen pagina of profiel.

Vind jij het verschil tussen adverteren en gratis inzetten van social media nog wat onduidelijk? In dit blog artikel leg ik het precies uit en bespreek ik de voor- en nadelen van beide manieren.

Twijfel je welke cursus voor jou het beste is? Plan een gratis kennismaking en dan help ik je met het maken van de beste keuze voor jou. Of start met beide cursussen tegen een extra lage prijs. Klik hier voor meer info over de bundel.

Goed dat je al bezig bent met adverteren, maar waarschijnlijk behaal je nog niet de resultaten die je wilt of voel je je nog wat onwennig op het platform, anders zou je hier niet zijn. In de cursus leg ik je naast de basis heel veel uit over de strategische keuzes die je kunt maken. Ook help ik je om te begrijpen aan welke knoppen je kunt draaien om niet goed presterende advertenties wel winstgevend te krijgen. Ik denk dus zeker dat je nog veel zult leren in deze cursus. Plan gerust een gratis kennismaking dan kunnen we samen kijken of deze cursus iets voor jou is of dat er andere dingen zijn waar je meer mee geholpen bent.

Ik verwacht dat je tussen de 12 en 15 uur nodig zult hebben om de cursus af te ronden. Er zijn ongeveer 25 videolessen verschillend in lengte van 5 tot 30 minuten. Daarnaast daag ik je uit om gelijk concreet aan de slag te gaan. Hierdoor heb je aan het einde van de cursus ook al je eerste advertentiecampagne live staan.

Je kunt na aanschaf direct inloggen en beginnen met het volgen van de lessen. Je kunt alles bekijken op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je houdt onbeperkt toegang, waardoor je alles op je eigen tempo kunt doen en altijd later nog eens terug kan kijken.

Voor specifieke vragen kun je mailtje sturen naar julia@digitelling.nl of een berichtje sturen op WhatsApp naar 06-48085396. Wil je liever even videobellen? Vraag dan hier een gratis kennismaking aan.

Investering: €299,-

Start vandaag nog met winstgevend adverteren op Facebook en Instagram en laat jouw bedrijf groeien.

2-in-1 cursus bundel

Cursus bundel: social media voor ondernemers e-cursus + cursus: adverteren op Facebook en Instagram

Wil je ook aan de slag met het organisch (gratis) inzetten van social media voor je bedrijf? Met de cursus bundel krijg je in één keer toegang tot zowel deze cursus: Adverteren op Facebook en Instagram als de cursus: Social media voor Ondernemers voor maar €648,- (i.p.v. €798,-)

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?