Coaching

Ga samen met mij aan de slag om meer klanten binnen te halen via online marketing.

Traject: In 12 weken je social media op de rit

Wil je nu eindelijk echt goed aan de slag met social media voor je bedrijf, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? In dit traject gaan we 12 weken samen aan de slag. In meerdere coaching sessie bouwen we stap voor stap aan de social media ‘presence’ van jouw bedrijf. Zo heb jij aan het einde van dit traject niet alleen een mooi online visitekaartje van je bedrijf, maar ook een duidelijk beeld van wat je wel en niet moet posten, een goed gevulde content kalender en een werkwijze en wekelijkse routine om alles goed bij te blijven houden.

Online marketing coaching traject
Online marketing coaching traject

Losse coaching sessie

Soms wil je gewoon even dat iemand met je meekijkt en -denkt. Misschien heb je een specifieke vraag of loop je ergens tegenaan of misschien wil je gewoon wat feedback en persoonlijk advies. In een losse sessie help ik je in 1 uur weer op de juiste weg, zodat jij daarna weer vol zelfvertrouwen verder aan de slag kunt.

Op zoek naar een andere vorm van begeleiding?

Plan hieronder een vrijblijvende kennismaking in en dan kijken we samen of en hoe ik jou zou kunnen helpen. Zie je de kalender niet? Klik dan hier.

Chat openen
Stel hier je vraag!
Hi! Waar kan ik je mee helpen?